TOPTUL® proizvode odlikuje vrhunski kvalitet jer je proizvodnja zasnovana na znanju, umeću i strogoj kontroli kvaliteta, a svi međunarodni zahtevi, propisani ANSI i DIN normama, dostignuti su i premašeni do čak dvostrukih vrednosti. TOPTUL® alati su proizvedeni od vrhunskih legura Cr-V,   Cr-Mo, Cr-V+S2 i legure ekspertskog kvaliteta SiNiCrMo+V.

 

Glavni koncept TOPTUL® Kontrole Kvaliteta insistira na dva glavna principa u Kontroli Kvaliteta:

1. Potvrda kvaliteta kroz praktičan rad- Konstantno potvrđivanje kvaliteta proizvoda testiranjem u realnim uslovima rada

2. Multi- segmentna laboratorijska testiranja pre puštanja u masovnu proizvodnju- Potvrda ispravnosti procedura i uređaja, stabilnosti kvaliteta, standarda provere proizvodnih procesa kroz procese projektovanja i razvoja i probne proizvodnje.

 

TOPTUL® profesionalni alati

TOPTUL® sektor za Kontrolu Kvaliteta i Inženjeri za projektovanje i razvoj konstantno poboljšavaju procedure testiranja i kontrole kvaliteta koje se zasnivaju na pozitivnim ili negativnim povratnim informacijama od krajnjih korisnika. Inovativne procedure "Kružna inspekcija Sistema Kontrole Kvaliteta" i "Integrisani sistemi proizvodnje i Sistema Kontrole Kvaliteta" su nametnuli stroge standarde kvaliteta proizvoda koji nose oznaku brenda TOPTUL®. Ovi koncepti kontrole kvaliteta su usađeni u svakog člana organizacije. Rukovodstvo ne promoviše samo koncept " Kompletnog Sistema Menadžmenta" već veruje da je "Praktičan rad koristan za otkrivanje neispravnosti i pouzdanih rešenja".

 

Na osnovu povratnih informacija, interni sektor Projektovanja i Razvoja kontinuirano kontroliše originalne projekte proizvoda i sprovodi izmene kao i poboljšanja tehnologije u cilju poboljšavanja praktičnosti i stabilnosti kvaliteta proizvoda. Danas, svi TOPTUL® profesionalni alati se proizvode u TOPTUL® lancu sistema koji se zasniva na TOPTUL® zahtevima Projektovanja i Kvaliteta prema ISO 9001:2000 Sistemu Menadžmenta Kvalitetom.

TOPTUL® - oznaka je profesionalnog alata.

 

ZAVRŠNA OBRADA ALATA

 

TOPTUL®

 

“Mi smo prvi proizvođači alata koji se ne fokusiraju samo na visoki kvalitet materijala, inovativni dizajn proizvoda i naprednu proizvodnu tehnologiju, već stavljamo naglasak i na izvanrednu završnu obradu površine alata.”

Chiao Wei, Predsednik

 

 

 

 

TOPTUL garancija:
Ukoliko nije drugačije naglašeno, TOPTUL daje bezuslovnu garanciju protiv grešaka u materijalu i na izradu alata. Bilo koji alat koji ne daje zadovoljavajuće rezultate biće zamenjen, pod uslovom da nije modifikovan i korišćen na način za koji nije namenjen i da je vraćen ovlašćenom dileru. TOPTUL stoji iza vrhunskog kvaliteta alata koji proizvodi.