TOPTUL®

 

TOPTUL PROFESIONALNI ALATI su na svetskom trzistu od 1994. TOPTUL tim ulaže velike napore da poboljša praktičnost konvencionalnih alata i konstruktivno unapređuje proizvodne procedure.

Danas, sa ponosom predstavljamo korisnicima TOPTUL profesionalni alat vrhunskog kvaliteta. TOPTUL alati poseduju mnoge prednosti u odnosu na proizvode konkurentskih brendova, poput izvanredne ergonomije i vrhunske završne obrade. TOPTUL profesionalni alati su u širokoj primeni u teškim uslovima industrijskog održavanja,  mehaničarskim radionicama, vojsci, vazduhoplovnoj industriji i drugim sektorima sa teškim uslovima rada.

TOPTUL je postao brend alata koji na svetskom tržištu pruža kompletan asortiman profesionalnog alata. Danas, TOPTUL konstantno poboljšava ergonomiju i praktičnost i prilagođava ih zahtevima krajnjih korisnika.

Kao kompanija koja je u potpunosti orijentisana na kvalitet, TOPTUL nastoji da kontinuirano unapređuje alate, ne samo kroz istraživanje i razvoj, već se takođe vodi i onim što je u srcima i dušama krajnjih korisnika širom sveta.

TOPTUL proizvodi se ističu ne samo po vrhunskom kvalitetu nego i po razumnoj ceni. Da bi se postigao taj cilj, TOPTUL proizvodni sistemi igraju važnu ulogu u postizanju organizacijske izvrsnosti. Sprovodeći odgovarajuće planiranje, koordinaciju i kontrolu kroz proces rada, TOPTUL tim je postao jedna od malobrojnih organizacija u industriji alata koja je izvrsnost dostigla efektnim menadžmentom u proizvodnji.

 

 

TOPTUL®

 

“Mi smo prvi proizvođači alata koji se ne fokusiraju samo na visoki kvalitet materijala, inovativni dizajn proizvoda i naprednu proizvodnu tehnologiju, već stavljamo naglasak i na izvanrednu završnu obradu površine alata.”

Chiao Wei, Predsednik

 

 

 

 

TOPTUL garancija:
Ukoliko nije drugačije naglašeno, TOPTUL daje bezuslovnu garanciju protiv grešaka u materijalu i na izradu alata. Bilo koji alat koji ne daje zadovoljavajuće rezultate biće zamenjen, pod uslovom da nije modifikovan i korišćen na način za koji nije namenjen i da je vraćen ovlašćenom dileru. TOPTUL stoji iza vrhunskog kvaliteta alata koji proizvodi.